Home » brolobet » Motion er vigtigt

Motion er vigtigt

Motion er vigtigt, og der er nu mange, som gerne vil have mulighed for at løbe en tur – alene eller sammen med venner – eller deltage i et af de store Motionsløb, der afholdes hvert år. Det kan være Broløbet eller Copenhagen Marathon, som mange har som mål,. Der er mange andre, som hvert år deltager i Eremitageløbet, og som har aftaler med kolleger, venner familie om, at de skal deltage. Det er noget, som er specielt for mange, det at løbe er en let måde at holde sig i form på, og det er noget, som du altid kan komme i gang med.

Løbeturen er for mange der, hvor de kobler hjernen fra og får lidt tid til dem selv i en hverdag, som er alt for travl, og som er præget af, at du skal være på hele tiden.

En løbetur er en oplevelse

Løber du, kan du endda opleve, at du bliver en smule høj af løbet. Det kan være, du føler, at du bliver belønnet for at løbe, og det er faktisk, hvad der sker. Du producerer så mange belønningshormoner, at du føler, du er lykkelig, og din krop takker dig for at sikre, den holder sig i form og gør det muligt at holde en aktiv livsstil langt op i årene.

Der er også en masse gode muligheder for at komme til at løbe, når du bor i Danmark, og der er mange steder, hvor der er lokale løbeklubber. Der er også venner, bekendte eller andre, som samles kun med det formål at løbe og holde hinanden til ilden. Det er faktisk noget, som mange siger, de har gavn af, for det holder dem i gang, og de føler sig forpligtede til at møde op og løbe, for der er nogen, som venter på dem et par gange om ugen, og det kan være en rigtig god redningsplanke, hvis du har svært ved at holde dig selv motiveret.