Home » Om denne blog

Om denne blog

Velkommen til denne hjemmeside, som inviterer dig til at kigge nærmere på løb og særligt halvmarathon. Om du selv er udøver eller ej er ikke så vigtigt, men det er af betydning, at du interesserer dig for løb. Der er ikke noget til hinder for, at du begynder snarest muligt med at løbe, men hvis du ikke har lyst, så kan du lade være.

Bloggen her kaster lys over den popularitet, som løb har, og de seneste mange år har der været et boom i antallet af løbere i Danmark, og det kan efterhånden ses som en form for nationalsport. Alle kan løbe, og det er nemt at gøre det, og det er noget, folk kan lide.

Vi anbefaler alle, at de begynder at løbe, og derfor er det noget, vi her sætter fokus på. Vi kan selv lide at løbe, og derfor vil vi også gerne introducere dig og alle andre til de løb, der foregår i Danmark. Du er naturligvis også velkommen til at løbe i udlandet, men hvorfor ikke gøre det i Danmark, når det er her, du bor?

Vi ser løb overalt, og det gør vi, uanset hvor vi er. Løb er også på programmet til OL, EM og VM, og hvis man har lyst, så kan man også give sig i kast med at spille på denne sportsgren. Der er faktisk ikke noget i vejen for at begynde med det med det samme, og der er også flere steder, hvor det er muligt at streame, så det kan ses hjemmefra.

Du har sikkert en interesse i løb, siden du er her, og det betyder ikke så meget, hvor længe du har interesseret dig for det. Det, der betyder noget, er, at du gerne vil vide mere, og det er jo nok netop derfor, du er kommet her. Når du kigger nærmere, vil du se, at vi alle her på redaktionen har en stor interesse i løb og dets udbredelse i Danmark. Det er ikke tilfældigt, at så mange mennesker er begyndt at løbe, og det må siges, at det er kommet for at blive.

Her på siden kan du også læse om løbesko og det nyeste udstyr, og du kan finde ud af, hvad der er bedst at gøre, når du planlægger at løbe dit næste halvmarathon. Det kan også være, du er helt ny på distancen, og netop derfor har du jo også brug for nogle råd.

Uanset om du bor i Jylland, på Sjælland eller på Fyn, så er der rig mulighed for, at du kan komme til et motionsløb i nærheden af dig og prøve kræfter med andre mennesker, som har den samme interesse som dig; nemlig at løbe. Du skal ikke være bange for at give dig i kast med det, og du skal heller ikke være bange for, at du kommer sidst, for det er der ikke nogen risiko for. Der er altid nogen, der er dårligere end dig, men der er selvfølgelig også nogen, der er bedre.

Vi stiller skarpt på løb i ind- og udland, og du vil blive klogere på, hvor det er, du skal gå hen. I denne nye verden vil du blive inspireret til at springe ud i det, og du vil også kunne finde glæde i blot at tage ud og se løb fra sidelinjen.