Home » brolobet » Sjov når du løber

Sjov når du løber

Når du melder dig til et løb, og det er på motionsplan, så er planen jo ikke at vinde eller komme ind i rækken af de folk, der jagter de pengepræmier, der nogen gange følger med det at løbe de store løb.

Der er nogen, som hvert år går ud og prøver at fange en ånd i løbet, som vi slet ikke vidste eksisterede, og det kan være brandmænd, som løber i uniform, eller det er politifolk eller sygeplejersker, som løber i deres uniformer og prøver at skaffe fokus på en sag, som ligger deres hjerte nær.

Der har været nogen, som har kastet sig ud i at løbe i det tøj, som de skal giftes i. Noget som man vel næsten kan kalde et brudevæddeløb, for det er nu engang specielt at se to komme løbende i deres brudetøj og kæmpe med venner og veninder om, hvem som kommer først over stregen.

Det handler om at slå dig selv

Men selvom der nogle gange kan være gimmicks og finurlige udklædninger, så er det altid selve løbet, det handler om, og for mange så er Broløbet med sin særlige beliggenhed noget, som mange sætter sig som et overordnet mål, som de træner op til i lang tid, og som de både gruer for og ser frem til, når de står ved startlinjen.

Det er kampen mod dig selv, mod uret eller mod vennerne, som tæller. Det at løbe hurtigere end forventet, løbe sig ind i en tid, som du kan være stolt af, at løbe ind på opløbet og se målstregen, og vide, at du gjorde det. Nu er det mål nået, din kamp på de kolde dage, hvor du har været ude og løbe, har været det hele værd. Den ekstra træning og de gode løbesko har givet dig et fysisk og mentalt boost, som gør, det lykkedes.